• Seizoensafsluiting zaterdag 22 juni 2019

  Boeimeer sluit op zaterdag 22 juni 2019 in samenwerking met Jeugd4Kidz het seizoen 2018/2019 af met een 7 kamp. Inmiddels hebben een aantal teams zich ingeschreven om het seizoen op een sportieve en gezellige wijze af te sluiten. Er zijn nog plekken vrij om je in te schrijven als team. LET OP ! Elk team moet bestaan uit 10 personen inclusief een team captain van minimaal 18 jaar.. De inschrijfkostenbedragen 3,- per persoon.

  Tijdens de 7 kamp zullen de teams de strijd aangaan tijdens de volgende spellen:

  *Bumperball (Wurm jezelf in een van de opblaasbare ballen, 'bumper' je tegenstanders omver en scoor zo veel mogelijk doelpunten.)

  *Waterhonkbal (Bij waterhonkbal zijn de honken bakken met water. Het is de bedoeling dat je bij iedere honk een ander lichaamsdeel in het water stopt.)

  *Slingerbal (Bij dit spel draait het allemaal om balans en evenwicht! Deelnemers staan op een kleine verhoging op het springkussen, de bedoeling is dat je hier zo lang mogelijk op blijft staan.)

  *Stormbaan (Voor de teams die van uitdaging houden, tegen een stootje kunnen en die tot het uiterste willen gaan, is de stormbaan een geweldige attractie om op te strijden.)

  *Bungeerun (Een hilarische attractie, wie is de sterkste? Probeer, terwijl je met de gordel aan een elastiek vastzit, verder te rennen dan je tegenstander.)

  *Bokswand (Tijdens dit spel moet als team met een stootkussen de andere mensen aan de andere kant van het kussen af stoten.)

  *Parcours (Ga door een slappe slurf en daarna zaklopend over het parcours.)

   Voor onze jongste pupillen (4,5-9 jaar) willen we bij voldoende deelname ook een 7 kamp organiseren, hiervoor is een apart deelnameformulier beschikbaar. Het inschrijfformulier en het inschrijfgeld kan worden afgegeven in de kantine.

  Inschrijfformulier

  Inschrijfformulier jongste jeugd

rfwbs-slide