• ARAG certificering

    De KNVB is begin dit jaar samen met rechtsbijstandsverzekeraar en juridisch dienstverlener ARAG een actie gestart voor een professioneel scheidsrechterbeleid binnen amateurverenigingen. Hiermee worden amateurclubs uitgedaagd om actief aan de slag te gaan met het scheidsrechterbeleid binnen de vereniging, bestaande uit kwaliteit en zichtbaarheid van scheidsrechters en spelregelkennis van spelers binnen het amateurvoetbal.

    BSV Boeimeer streeft er naar om alle wedstrijden in de zogenaamde B categorie, onder leiding van onze eigen scheidsrechters te laten spelen. Binnen onze vereniging zijn wij dan ook sinds 2013 gestart om ons om hier vorm aan te geven. Het arbitrageplan maakt hier onderdeel van uit. Daarnaast is het scheidsrechterskorps gegroeid tot zo'n 25 leden. Hen wordt de mogelijkheid geboden deel te nemen aan een scheidsrechtercursus, onder licentie van de KNVB.

    Volgende stap

    De KNVB-ARAG certificering past prima binnen het beleid van onze vereniging en wij zullen dan ook alles  doen om deze binnen te halen. Hiervoor moeten we aan een aantal eisen voldoen, de meeste zijn reeds gerealiseerd. Zo hebben we een scheidsrechterco√∂rdinator, dragen de scheidsrechters de juiste outfit, hebben we een arbitrageplan, worden er spelregelavonden georganiseerd voor de spelers en scheidsrechters, enz.  Wij houden je op de hoogte!

    Commissie Arbitrage

rfwbs-slide