• Arbitage binnen Boeimeer

  Beste leden, 

  De afgelopen 10 jaar is het ons gelukt om op 95 % van de wedstrijden een opgeleide scheidsrechter te plaatsen. Zoals u weet zonder scheidsrechter geen voetbal. Voor het komende seizoen dreigt er een tekort aan opgeleide scheidsrechters.  Nu al moet soms een trainer of leider bij de senioren zelf fluiten omdat we niemand voorhanden hebben.

  Reden is dat we te kampen hebben met leeftijd, blessures en sommige van onze opgeleide scheidsrechters stromen door naar de KNVB.

  Boeimeer heeft binnen Breda een unieke positie, je kunt opgeleid en begeleid worden als scheidsrechter, dit gebeurt door ervaren (oud) scheidsrechters. Tevens bieden wij in samenwerking met de KNVB cursussen aan om u het fijne van het vak cq hobby bij te brengen.

  Met name in de bovenbouw is het belangrijk dat er een man of vrouw in het “zwart” staat. Ander kleuren shirts zijn toegestaan als de spelregels maar gehanteerd worden.

  In september start een nieuwe cursus verenigingsscheidsrechter, waarschijnlijk wordt deze gegeven bij Groen Wit, Zij hebben hun accommodatie al beschikbaar gesteld. Deze cursus bestaat uit 4 avonden olv een decaan van de KNVB. De cursus wordt betaald door B.S.V. Boeimeer en de gemeente Breda. Minimum leeftijd is 14 jaar

  In september start ook een cursus pupillenscheidsrechter, deze wordt gehouden bij WDS. De cursus bestaat uit 2 avonden olv een decaan van de KNVB . De cursus wordt betaald door Boeimeer en de gemeente Breda. Minimum leeftijd is 12 jaar.

  Bent u geïnteresseerd dan graag een mailtje naar info@boeimeer.nl, zodat wij in het nieuwe seizoen weer met een compleet team van scheidsrechters kunnen beginnen.

  Met vriendelijke groet,

  Rob Luyken

  Arbitrage Boeimeer

rfwbs-slide