• B.S.V. Boeimeer leidt weer nieuwe lichting scheidsrechters op

  Sportwedstrijden kunnen niet worden gespeeld zonder scheidsrechters. Bij B.S.V. Boeimeer zijn wij maar wat blij met onze scheidsrechters, die er ieder weekend voor zorgen dat er vele wedstrijden kunnen worden gespeeld.

  B.S.V. Boeimeer leidt ieder jaar weer een serie nieuwe scheidsrechters en spelbegeleiders op. Tijdens deze opleiding leren scheidsrechters hoe je moet lopen, waar je het beste kunt gaan staan en hoe om te gaan met bepaalde spelsituaties. Bovendien is het een prima moment om je kennis van spelregels, die zo nu en dan veranderen, op te frissen.

  Joran Nieuwenhuizen en Sem de Vos voetbalde lange tijd bij Boeimeer en fluiten al enkele jaren de jongere jeugd. Omdat beide heren graag nog hogere jeugd wilden fluiten, hebben zij vier cursusavonden gevolgd, die werden gegeven door een decaan van de KNVB en onder begeleiding een aantal wedstrijden hebben gefloten. Beide heren hebben hun diploma behaald.

  Gefeliciteerd en veel plezier met jullie hobby!

  Scheidsrechter worden?                                                                                                                                                         

  Denk je dit zou ik ook graag willen, bij de pupillen, jeugd of senioren , neem dan contact op met Rob Luyken of jeugd@boeimeer.nl Wij kunnen u begeleiden, zorgen dat u spelregels en het leiden van een wedstrijd onder controle krijgt, misschien is het voor u een hobby, die leidt tot een sportieve uitdaging die goed is voor ontwikkeling en conditie.

   

rfwbs-slide