• B.S.V. Boeimeer presenteert mooie opbrengst en winnaars Grote Clubactie 2023!

  Op zaterdag 2 december is de opbrengst van de Grote Clubactie 2023, de top 3 loten verkopers en het team met de meest verkochte loten bekend gemaakt. De bijbehorende prijzen werden in onze kantine door de voorzitter uitgereikt.

  Opbrengst Grote Clubactie 2023

  B.S.V. Boeimeer heeft dit jaar een record aantal van 2.122 loten verkocht en hiermee haar doel behaald. De totale opbrengst is € 5.092,80 en zal besteed worden aan het verduurzamen van onze accommodatie.

  Meest verkochte loten

  De meeste loten voor B.S.V. Boeimeer zijn verkocht door:

   

  1. Tymo Verhaaf (JO13-4) met 166 verkochte loten. Tymo heeft een waardebon van Intersport t.w.v. € 150,- in ontvangst mogen nemen.
  2. Thyago Breedijk (JO13-4) met 150 verkochte loten. Thyago heeft een Pathé bon t.w.v. € 30,- in ontvangst mogen nemen.
  3. Givano Davelaar (JO11-3) met 80 verkochte loten heeft een Gamehal bon t.w.v. € 15,- gewonnen. Helaas kon hij niet bij de prijsuitreiking aanwezig zijn en heeft zijn moeder de prijs in ontvangst mogen nemen.

   

  Het  team met de meest verkochte loten is de JO13-4. Het hele team heeft avondje NAC gewonnen en gaan binnenkort naar de wedstrijd NAC – Cambuur.

  25 loten of meer verkocht?

  Deelnemers die 25 loten of meer hebben verkocht ontvangen binnenkort een medaille. Deze worden uitgereikt tijdens de training.

  Grote Clubactie 2024

  Volgend jaar doet B.S.V. Boeimeer weer mee met de Grote Clubactie en we hopen uiteraard het succes van dit jaar te overtreffen.

  Trekking Grote Clubactie

  Sinds 29 november kan je je lotnummer(s) via de Lotchecker op de website van de Grote Clubactie controleren en zien of je in de prijzen bent gevallen. Voor meer informatie kijk dan op: https://www.clubactie.nl/lotenkopers/prijzen-uitslag/

rfwbs-slide