• K Beerschot VA winnaar International Soccer Event 2020

  BSV Boeimeer organiseerde op zaterdag 11 januari 2020 voor de 8e keer een Indoor kunstgrastoernooi voor betaald voetbalorganisaties. Tijdens het International Soccer Event speelde, naast vele bekende betaald voetbalorganisaties uit Nederland, Duitsland en België, ook ons eigen JO.12-1 mee. 

  Elk jaar spelen elf betaald voetbalorganisaties, aangevuld met ons eigen O12 team, op het International Soccer Event. Tijdens de editie van 11 januari 2020 deden NAC Breda en het Duitse Alemannia Aachen voor het eerst mee. Ook PSV, Sparta Rotterdam, FC Utrecht, Excelsior en de vier Belgische bvo’s STVV, Zulte Waregem, Royal Antwerp FC en K. Beerschot V.A. waren deelnemers van het International Soccer Event. Tijdens het toernooi speelden de spelers van Boeimeer in een speciaal tenue, waarop het logo van de hoofdsponsor van het toernooi en de hoofdsponsor van Boeimeer stond. 

  Jos van Keulen, van de organisatie, vertelt dat het weer een mooie editie is geweest. "Het was ook dit jaar weer een mooi toernooi. Naast de hoofdprijs van het toernooi, zijn er ook nog individuele prijszen verdeeld. Zo heeft de keeper van Royal Antwerp FC de prijs voor minst gepasseerde keeper gekregen en is Boas van FC Utrecht verkozen tot speler van het toernooi."

  Deelnemerslijst: 

  Eindstanden:

  Poule 1

  Poule 2

  Poule 3

  Champions League

  Europa League

  Spelregels

  Einduitslag 2020

rfwbs-slide