• Beter een goede buur dan een verre vriend

  Beste ouder/verzorger,

  Begin november hebben wij de spelregels rondom het brengen en halen van (jeugd)spelers aangepast. De reden was de gevaarlijke situaties die op de loer lagen m.b.t. verkeer en kinderen ter hoogte van de toegangspoort bij de kantine. Na het doorvoeren van een aantal logistieke aanpassingen zien we dat bovenstaand probleem nagenoeg is verholpen maar tegelijkertijd een ander probleem is ontstaan; overlast voor de buurt.

  Meer dan eens hebben wij namelijk signalen ontvangen dat auto's, de bijbehorende inzittenden en andere belangstellenden rondom de toegangspoort t.h.v. onze eigen parkeerplaats voor ongewenste situaties zorgen. Ik vind dat oprecht vervelend omdat het niet de bedoeling kan en mag zijn dat wij de omringende buurt tot last zijn.

  Ik wil jullie dan ook (nogmaals) wijzen op de spelregels die wij middels het volgende bericht hebben gedeeld:

  https://www.boeimeer.nl/verandering-rondom-brengen-en-halen-spelers

  Daarbij vraag ik extra aandacht voor het laatste gedeelte van dit bericht:

  • Parkeer altijd in de daarvoor bestemde vakken, zowel binnen als buiten ons complex.
  • Wacht de kinderen niet buiten maar binnen de poort en in het daarvoor bestemde gebied op.
  • Door ons allen aan deze regels te houden waarborgen we de veiligheid van onze spelers en uw kinderen én voorkomen wij tegelijkertijd eventuele overlast voor onze buren.

  Aanvullend wil ik ook een oproep doen om afval e.d. in de daarvoor bestemde voorzieningen te deponeren. Ook deze bevinden zich binnen de hekken/op onze eigen parkeerplaats.

  Ik vertrouw er echt op dat wij met z'n allen ervoor gaan zorgen dat we de buurt zo min mogelijk tot last zijn. Anders worden we wellicht genoodzaakt om terug te gaan naar de situatie van voor de eerder genoemde logistieke aanpassingen. Een situatie waarin we overlast voorkomen maar wel weer gevaarlijke situaties op de loer liggen. Het kan natuurlijk nooit de bedoeling zijn om noodgedwongen voor die keuze te komen. Daarom nogmaals mijn dringende oproep; houd je aan de spelregels en wees daarmee de buurt niet tot last. Immers, een goede buur is beter dan een verre vriend :-)

  Alvast hartelijk dank voor uw begrip en medewerking.

  Met vriendelijke groet,

  Richard Breedijk (Voorzitter B.S.V. Boeimeer)

rfwbs-slide