• B.S.V. Boeimeer en NAC verlengen samenwerking

    Met ingang van seizoen 2019/2020 komt de gehele jeugdopleiding van NAC zijn trainingen en wedstrijden afwerken op Sportpark Heksenwiel. Al een aantal jaar was de bovenbouw van de Parel van het Zuiden actief op ons sportcomplex. Daar komt de onderbouw nu bij.  

    Voorzitter Richard Breedijk is met meerdere redenen verheugd met de verlengde en intensievere samenwerking. "De komende seizoenen zullen de faciliteiten van ons Sportpark optimaal worden benut. Daarnaast heeft de aanwezigheid van NAC een positief effect op de uitstraling op onze vereniging. Het zorgt ervoor dat we, met alle respect, geen doorsnee amateurvereniging zijn. Hoe mooi is het om clubs als bijvoorbeeld Feyenoord, Ajax, PSV en AZ te mogen ontvangen. Daarnaast zorgt de samenwerking ervoor dat we een nog interessantere partner voor sponsoren zijn. Zo hebben we de afgelopen periode al overeenkomsten gesloten met partijen als Robey, Jumbo en Intersport Oosterhout."

    Ons Sportpark is de afgelopen maanden, mede dankzij de inspanningen van Stichting Samen voor NAC, geoptimaliseerd met zogenaamde Portakabins. Dit zijn verplaatsbare en volledig uitgeruste gebouwen, waar in dit geval een krachthonk, medische ruimte, videoruimte, bestuurskamer, kantoor en trainerskamer onder worden gebracht. In samenwerking met Samen voor NAC worden de ruimtes momenteel ingericht naar alle wensen en behoeften. Op maandag 24 juni worden de Portakabins officieel geopend, hierover later meer.

rfwbs-slide