• Wat is de Boeimeer Girls Soccer Academy?

  De Boeimeer Girls Soccer Academy (GSA) is het seizoen 2021/2022 gestart met een MO17 team in de hoofdklasse van de KVNB competitie. Dat was voor ons slechts een eerste stap en dit maakt dat we bezig zijn om de GSA verder uit te breiden en/of te versterken.

  Zo zijn wij op zoek naar talentvolle en gemotiveerde speelsters die volgend seizoen onze academy willen en kunnen versterken. Specifiek zijn we op zoek naar toppers voor de MO15, MO17 en MO20 (geboortejaar 2004 en jonger).

  Om de kwaliteit van de teams en de doelstellingen te waarborgen is er sprake van een selectieprocedure.

  Dus heb jij ambitie? Ben jij gedreven en gemotiveerd? Wil jij alles eruit halen wat er op voetbalgebied in zit? Ben jij toe aan de volgende stap? Wil jij in de nabije toekomst ook minimaal in de hoofdklasse voetballen met meiden die ook helemaal gek zijn van het spelletje? Wil jij dat alles tot in de puntjes is verzorgd, zowel op als buiten het veld? Meld je dan aan via onderstaand aanmeldformulier.

  Na jouw aanmelding nemen wij z.s.m. contact op om jou uit te nodigen voor een proeftraining.

  Ga jij de uitdaging aan?

 • MISSIE - VISIE - DOEL

  Missie
  Talentvolle voetbalsters uit de regio de mogelijkheid bieden zich op voetbalgebied optimaal te ontwikkelen om zo de voetbalsport op het hoogste niveau te kunnen beoefenen.

  Visie
  Boeimeer wil een toonaangevende vereniging in de regio blijven. Daarbij richten wij ons niet alleen op jongens maar ook op meiden. 

  Meiden verdienen het om net als jongens op een optimale manier met hun sport bezig te zijn. Boeimeer wil dé vereniging zijn om de ambities van talentvolle speelsters te verwezenlijken.  

  Doel
  Het doel van de Academy is om bij talentvolle speelsters alle voetbalkwaliteiten te ontwikkelen waardoor ze op termijn de mogelijkheid krijgen om het voor hun hoogst haalbare niveau te bereiken. Welk niveau dat uiteindelijk is verschilt uiteraard per individu.

 • TRAININGEN - WEDSTRIJDEN - BEGELEIDING - FACILITEITEN

  Trainingen 
  Wij trainen 3 keer per week. De vorderingen van de speelsters worden vastgelegd en gedurende het seizoen minimaal 2 keer met de speelsters besproken. In individuele gesprekken wordt aangegeven waar de speelster staat in haar ontwikkeling. 

  Wedstrijden
  We spelen onze wedstrijden minimaal op Hoofdklasse niveau.

  Begeleiding

  • Gekwalificeerde trainers
  • Teammanager
  • Fysiotherapie in samenwerking met lokale partner
  • Begeleiding en advies voor thuis- en krachttraining (optioneel)
  • Advies met betrekking tot voeding (optioneel)

  Faciliteiten

  • Teambuilding activiteiten
  • Uitgebreid kledingpakket (incl. winterjas, presentatiepak en trainingsset)
 • Aanmeldformulier seizoen 2023/2024

rfwbs-slide