• Over Boeimeer Girls Soccer Academy

  De Boeimeer Girls Soccer Academy (GSA) is het seizoen 2021/2022 gestart met een MO17 team in de hoofdklasse van de KVNB competitie. Dat was voor ons slechts een eerste stap en dit maakt dat we continue bezig zijn om de GSA verder uit te breiden en/of te versterken.

  De insteek is om talenten zo op te leiden dat de volledige potentie wordt benut. Dit doen we volgens de werkwijze die bij BVO's als NAC Breda en Willem II bij de jongens gangbaar is.

  Wij zijn continue op zoek naar talentvolle en gemotiveerde speelsters zodat we onze academy in de toekomst kunnen versterken. Dit alles op een hoog niveau en onder professionele begeleiding.

  Om de kwaliteit van de teams en de doelstellingen te waarborgen is er sprake van een selectie procedure.

  Ben jij tussen de 12 en 16 jaar oud? Heb jij ambitie? Ben je gedreven en gemotiveerd? Wil je alles eruit halen wat er op voetbalgebied in zit? Ben je toe aan de volgende stap? Wil jij in de nabije toekomst ook minimaal in de hoofdklasse voetballen met meiden die ook helemaal gek zijn van het spelletje? Wil je dat alles tot in de puntjes is verzorgd, zowel op als buiten het veld? Wil je op het veld staan met trainers die zelf ervaring hebben op het hoogste niveau? Meld je dan aan middels onderstaand formulier!!

 • Aanmelden

rfwbs-slide