• Bruisend B.S.V. Boeimeer bestaat 100 jaar!

    B.S.V. Boeimeer is vandaag (15 mei 2021) jarig en bereikt daarmee een bijzondere mijlpaal. We zijn vandaag namelijk 100 jaar oud geworden. Een leeftijd waar we, ondanks de uitzonderlijke wereld waarin wij ons nog steeds bevinden, best wel even bij stil mogen staan. 100 jaar oud maar nog bruisend van het leven!

    Wij feliciteren bij deze al onze leden, oud-leden, vrijwilligers, sponsoren en ieder ander die Boeimeer een warm hart toe draagt. Graag hadden wij dit weekend met jullie onze verjaardag gevierd maar dat is onder de huidige omstandigheden helaas niet mogelijk.

    Maar wat in het vat zit verzuurt niet! In het weekend van 15 mei 2022 zullen we wel stil staan bij het honderd (en één) jarige bestaan en dan maken we er gewoon een nog groter feest van.

    In de tussentijd is het vooral zaak om gezond te blijven en samen het coronavirus definitief onder de duim te krijgen. Dit zodat we zo snel mogelijk en met zo min mogelijk beperkingen weer de mooiste sport ter wereld kunnen beoefenen en aanschouwen.

     

rfwbs-slide