• Scheidsrechterscommissie zoekt vrijwilligers

  Aan alle leden van Boeimeer, 

  Het nieuwe seizoen gaat weer beginnen, als commissie arbitrage hebben wij afgelopen jaar weer enkele leden opgeleid met het diploma verenigingsscheidsrechter. Tevens zijn er een aantal nieuwe scheidsrechters begonnen bij de jongste jeugd die dit jaar zullen doorstromen naar de 011/013 en naar de overige jeugd.

  Jammer genoeg worden wij ook geconfronteerd met scheidsrechters die stoppen, doorstromen naar de KNVB, ivm andere interesses, school of dat men bij een andere vereniging gaat voetballen. Voor komende seizoen ziet het er naar uit dat wij op zaterdag vanaf de 011 tot de onder 019 alle wedstrijden kunnen bezetten, met een scheidsrechter. Voor de zondag hebben wij 4 scheidsrechter beschikbaar. Voor de onder 08, 09, 010 hebben we op dit moment maar 1 scheidsrechter en voor de Zaterdag senioren hebben we maar 2 scheidsrechters beschikbaar. Daarnaast hebben sommige scheidsrechters binnen Boeimeer ook nog een andere vrijwilligerstaak. Wij zijn op zoek naar scheidsrechters of spelbegeleiders.

  Dit zal zijn voor de jongste jeugd op zaterdag ochtend op een kwart veld, voor de senioren zaterdag , op zaterdag middag op een heel veld. Voor de jongste jeugd zoeken wij jongens en meisjes vanaf 11 jaar, die onder begeleiding gaan fluiten.

  Natuurlijk mogen ook (groot)ouders, broers/zussen, ooms en tantes een wedstrijd begeleiden. Ook zij zullen speluitleg en begeleiding. Voor de zaterdag senioren zullen wij eerst via de jeugd begeleiden, om uiteindelijk bij de senioren te gaan fluiten.

  Voor de teamleiders betekent dit op dit moment, dat wanneer u geen scheidsrechter heeft, u zlef moet fluiten of voor en scheidsrechter moet zorgen.  U kunt zich aanmelden bij Ad van Ham of Rob Luyken (06-54975585), wij zijn iedere zaterdag ochtend aanwezig in het wedstrijdsecretariaat of via info@boeimeer.nl

   

  Wij rekenen op u

  Commissie Arbitrage Boeimeer

  Rob Luyken

rfwbs-slide