• Sportiviteit & Respect

  Voetbal is emotie. Winnen of verliezen, als speler, coach of fan, maakt een wereld van verschil. Binnen de kaders en regels van het voetbal is er ook ruimte om die emotie te tonen, mits het sportief en respectvol blijft. Sportiviteit en respect horen thuis op en om het voetbalveld; het zijn de absolute randvoorwaarden om iedereen plezier in het spel te kunnen laten hebben.

  Bij B.S.V. Boeimeer nemen we onze verantwoordelijkheid voor het helpen behouden van een veilige, positieve voetbalsfeer. Dit doen we met een gerichte aanpak: we geven voorlichting aan trainers, scheidsrechters, leiders, medewerkers, spelers en ouders/verzorgers op het gebied van sportiviteit en respect. 

  Daarnaast houdt de commissie sportiviteit en respect de stand bij van de Fairplay Cup en verzorgt de prijsuitreiking aan het voetbalteam dat zich het meest sportief heeft gedragen, geeft deze begeleiding in conflictsituaties en adviseert bij ernstige overtredingen/gebeurtenissen op en om het voetbalveld.

  Via onderstaande links kunt u het infoboekje en het S&R reglement downloaden:

  - Informatieboekje over sportiviteit en respect
  - Reglement sportiviteit en respect

  Heeft u vragen voor de commissie sportiviteit en respect of wilt u een vergadering bijwonen, neemt u dan gerust contact op via s-r@boeimeer.nl. Vergeet niet uw naam en eventueel telefoonnummer te vermelden voor een snelle reactie.

   

rfwbs-slide