• Concept indeling jeugdteams seizoen 2020/2021 (update 22-5-2020)
  Indeling 2020/2012
  Afgelopen week zijn de laatste puntjes op de i gezet voor de indeling voor 2020/2021. De indeling maken is altijd een hele moeilijke klus maar het is gelukt om een conceptindeling te maken voor 2020/2021.

  De indeling die hieronder wordt gecommuniceerd, blijft tot het begin van het seizoen 2020/2021 een concept-indeling omdat er nog steeds in- en uitschrijvingen mogelijk zijn en betalingsachterstanden betaald moeten worden.
   
  In verband met de privacy van de spelers worden er enkel voornamen weergegeven. De eerste letter van de achternaam wordt alleen toegevoegd als dat nodig is om onderscheid te maken tussen spelers in (ongeveer) dezelfde leeftijdscategorie.

  Heb jij vragen/opmerkingen over de nieuwe indeling dan kun je allereerst contact opnemen met je trainer. Kun je je naam niet vinden in de indeling dan kun je een mail sturen naar jeugd@boeimeer.nl.

  Trainers en leiders gezocht voor verschillende teams
  Naast het indelen van spelers in teams, moeten de teams ook voorzien worden van minimaal één trainer en één leider. In de voorlopige indeling is aangegeven welke trainer welk team gaat trainen. Tot onze spijt is nog niet elk team voorzien van een trainer. Ben jij geïnteresseerd om een recreantenteam van Boeimeer te trainen, dan horen we dat ook heel graag. We gaan graag met je in gesprek. Je kunt hiervoor een gesprek aanvragen door een mail te sturen naar jeugd@boeimeer.nl.
   
rfwbs-slide