• Contributie tijdens de coronacrisis

  Beste ouders/verzorgers en leden,

  We leven momenteel in een surrealistische wereld. Normaliter beleven we na de voorjaarsvakantie een piek in bedrijvigheid op en rondom de velden. Wat een groot contrast met de huidige situatie. Het maakt eens te meer duidelijk dat voetbal de belangrijkste bijzaak is. Goede gezondheid is het grootste goed en ik hoop dat jullie en jullie naasten daar momenteel nog steeds over beschikken.

  Een van de gevolgen van de huidige situatie is dat ook onze kantine is gesloten. Als vanzelfsprekend zijn onze kantine inkomsten tot het nulpunt gedaald. Deze inkomsten dragen over een heel seizoen gezien voor een groot gedeelte bij aan de totale baten van onze vereniging.

  Onze belangrijkste inkomstenbron is nog steeds de contributie. Het overgrote gedeelte van de contributie inkomsten is benodigd om onze vaste lasten te kunnen betalen. Vaste lasten die momenteel wel doorlopen. Om ervoor te zorgen dat we straks ook op financieel gebied weer gezond aan de aftrap verschijnen, zullen wij begin april gewoon de contributie voor het 4e kwartaal incasseren/innen.

  Als vereniging zullen we de kosten die we met z'n allen maken ook met z'n allen moeten dragen. Meer dan ooit geldt; Boeimeer, dat zijn we SAMEN!

  Op dit moment is het nog niet duidelijk wanneer we het veld weer op mogen. We volgen de actualiteiten en de ontwikkelingen dan ook op de voet om ons zo goed mogelijk voor te bereiden op datgene wat de toekomst ons gaat brengen. Tot die tijd vertrouw ik erop dat wij ons allen aan de maatregelen houden die gelden tegen de verspreiding van het Coronavirus. Dit zodat we ons zo snel mogelijk weer bezig mogen houden met de belangrijkste bijzaak.

  Namens het bestuur,

  Richard Breedijk (Voorzitter B.S.V. Boeimeer)

rfwbs-slide