• Corona Toegangsbewijs (CTB) verplicht voor toegang tot binnenruimtes

    Sinds 6 november 2021 gelden er weer aangescherpte coronamaatregelen waar wij ons als B.S.V. Boeimeer aan dienen te houden. Concreet betekent dit dat wanneer je 18 jaar of ouder bent het Corona Toegangsbewijs (CTB) verplicht is en je een identiteitsbewijs moet kunnen tonen voor toegang tot de binnenruimtes (kantine, toiletten en kleedkamers).

    Let op: er is een uitzondering voor mensen die functioneel aanwezig moeten zijn en voor vrijwilligers. Zij hoeven geen CTB te tonen. Denk hierbij aan trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals en alle andere vrijwilligers. Dit geldt echter niet voor ouders die meerijden naar uitwedstrijden.

    Voor de controle van het CTB hebben we professionele hulp ingeschakeld. In de weekenden zal een medewerker van een beveiligingsbedrijf bij de ingang van de kantine staan om de genoemde controle uit te oefenen.

    Wij doen een dringend beroep op de eigen verantwoordelijkheid bij het betreden van binnenruimtes en specifiek het betreden van de kleedkamers. Wij vragen iedereen mee te werken aan de controle van het CTB. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we allemaal kunnen blijven voetballen.

    Alvast hartelijk bedankt voor jullie medewerking!

rfwbs-slide