• Coronaprotocol B.S.V. Boeimeer (update 2-6-2021)

  Vanaf zaterdag 5 juni worden de corona maatregelen verder versoepeld en zullen onze jeugdleden t/m 17 jaar deel gaan nemen aan de Regiocup. Bij deze willen helderheid verschaffen rondom de maatregelen die nog wel gelden en de besluiten die wij daarbinnen/daarnaast vanuit Boeimeer hebben genomen.

  Algemeen

  De basisregels blijven onverminderd van kracht:

  • Heb je klachten dan blijf je thuis en laat je jezelf testen.
  • Ben je ouder dan 18 jaar? Dan houd je 1,5 meter afstand van elkaar. Tijdens het voetbal (training of wedstrijd) hoeft er geen afstand te worden gehouden.
  • Vermijd drukte!
  • Was regelmatig je handen. In ieder geval voor je thuis weggaat en als je weer thuiskomt.

  De spelregels voor sport (nogmaals) in het kort:

  • Waar mogelijk houdt iedereen anderhalve meter afstand. Als dat onmogelijk is voor een normaal spelverloop mag de anderhalve meter tijdelijk worden losgelaten.
  • Voorafgaand en na afloop van de sportbeoefening houden sporters van 18 jaar en ouder wél 1,5 meter afstand tot elkaar.
  • Publiek c.q. bezoekers zijn niet toegestaan tijdens wedstrijden en trainingen

  Besluiten B.S.V. Boeimeer

  • Onze kleedkamers blijven tot nader order dicht!!
  • Onze kantine blijft tevens tot nader order dicht!!

  Toeschouwers

  Sinds 29 september 2020 uur mag er geen publiek/ mogen er geen toeschouwers meer aanwezig zijn bij alle sportwedstrijden, toernooien en activiteiten. Dat geldt ook voor ouders die naar hun sportende kind willen kijken.

  Sportbeoefening is uitgezonderd en een sportteam mag dus bij elkaar komen voor trainingen en wedstrijden.

  Vervoer en toeschouwers

  Bij uitwedstrijden van jeugdleden t/m 19 jaar vallen de benodigde chauffeurs onder teambegeleiding. Zij vallen dus niet onder de regel voor toeschouwers en mogen blijven kijken naar de wedstrijd. Als uw kind sport op de eigen sportaccommodatie, dan vallen chauffeurs niet onder teambegeleiding. Zij worden dan als toeschouwer gezien en mogen dus niet blijven kijken.

  Wat betekent dit concreet voor Boeimeer, haar leden en bezoekende verenigingen?

  Sinds 29 september 2020 mogen er geen ouders, verzorgers en andere belangstellenden aanwezig zijn bij wedstrijden en trainingen. Tenzij het hier gaat om de teambegeleiding rondom uitwedstrijden/bezoekende teams.

  Kleedkamers zijn gesloten! Kom dus in sportkleding naar het complex en ga na het sporten thuis douchen/verkleden.

  Voor (bond)scheidrechters is wel een kleedkamer beschikbaar.

  Als onze jeugdleden een thuiswedstrijd (dus op ons eigen complex) spelen dan vallen chauffeurs niet onder teambegeleiding. Zij worden dan als toeschouwer gezien en mogen dus niet blijven kijken.

  Bij uitwedstrijden van jeugdleden (t/m 19 jaar) vallen de benodigde chauffeurs onder teambegeleiding. Zij mogen blijven kijken naar de wedstrijd. Dit geldt uiteraard ook voor verenigingen die ons complex bezoeken.

  Wij willen bezoekende verenigingen dringend verzoeken om de begeleiding van de jeugdteams (dus trainer, leider, chauffeurs, etc.) uit maximaal 6 personen te laten bestaan.

  Houd je bij uitwedstrijden aan de regels van de club die je bezoekt.

rfwbs-slide