• B.S.V. Boeimeer neemt deel aan 'De Groene Kaart'

    B.S.V. Boeimeer neemt vanaf zaterdag 30 september 2023 deel aan een nieuwe actie waarbij een jeugdspeler (in de leeftijdscategorie O7 t/m O12) die zich bijzonder sportief gedraagt de Groene Kaart kan krijgen. De Groene Kaart is een initiatief van Stichting Overleg Bredase Amateurvoetbalverenigingen ter bevordering van een positief voetbalklimaat op én rond de voetbalvelden.

    De Groene Kaart wordt bij een uitzonderlijk sportieve of respectvolle actie uitgedeeld aan een speler van het eigen team door bij voorkeur 2 ouders/verzorgers die geen trainer/leider zijn van het betreffende team. Deze ouders/verzorgers vertellen tijdens de nabespreking van de wedstrijd wat ze gezien hebben m.b.t. sportief en respectvol gedrag. Indien er een aanleiding voor is, delen zij de Groene Kaart uit en vertellen waarom de betreffende speler deze kaart heeft verdiend. Het is dus niet verplicht om iedere wedstrijd de Kaart uit te delen. De speler die de Groene Kaart heeft gekregen, mag de kaart direct in de kantine inruilen voor 1 consumptie. De Groene Kaart is alleen geldig op de dag van uitgifte.

    De Groene Kaart kan voorafgaande aan de wedstrijd bij het wedstrijdsecretariaat worden verkregen.

    Meer informatie?

    Kijk op de website van Ben Sportief en Toon Respect voor meer informatie (https://bensportieftoonrespect.nl/groene-kaart-vanaf-30-september/).

rfwbs-slide