• Jurian van Ham tijdelijk hoofdtrainer B.S.V. Boeimeer

    De afgelopen periode bestond er onzekerheid omtrent de continuïteit van Boeimeer Zaterdag 1. Dit als gevolg van onvoldoende fitte en beschikbare spelers aan de ene kant en het feit dat Meindert Dijkstra heeft besloten om zijn functie als Hoofdtrainer neer te leggen aan de andere kant.

    De laatste dagen is hard aan een doorstart gewerkt en we zijn zeer verheugd om te melden dat de vele gesprekken tot een succesvolle uitkomst hebben geleid. Naast een selectie van voldoende omvang hebben we Jurian van Ham bereid gevonden om tot aan de winterstop de functie van Hoofdtrainer Boeimeer Zaterdag 1 ad interim te bekleden. Dit biedt ons de benodigde tijd om tot een structurele invulling van deze belangrijke positie te komen.

    Jurian is al vele jaren aan Boeimeer verbonden. Hij is sinds zijn vijfde lid en momenteel reeds 16 jaar actief als trainer van diverse selectieteams binnen onze Jeugdafdeling en is dit zijn 2e seizoen als trainer van Vrouwen 1.

    Wij wensen Jurian, net als de selectie, heel veel succes en plezier en zijn hem dankbaar voor het feit dat hij deze uitdaging aan durft te gaan.

rfwbs-slide