• B.S.V. Boeimeer stopt uitgifte met plastic bekers tijdens rust

    B.S.V. Boeimeer stopt vanaf de start van het nieuwe voetbalseizoen met de uitgifte van plastic wegwerpbekers tijdens de rust. Dit naar aanleiding van het landelijk verbod dat gaat gelden vanaf 1 januari 2024.

    Voor sportclubs en verenigingen gaan vanaf 1 januari 2024 nieuwe regels gelden voor het gebruik van wegwerpbekers en -bakjes die plastic bevatten. Deze bekers en -bakjes mogen op deze locaties niet meer worden aangeboden.

    B.S.V. Boeimeer neemt vanaf de start van het nieuwe voetbalseizoen al de eerste stap. Dat betekent is dat wij stoppen met het beschikbaar stellen van plastic bekertjes voor de limonade tijdens de rust van onze thuiswedstrijden. B.S.V. Boeimeer blijft nog steeds limonade aanbieden rondom de wedstrijden. Kannen met limonade zijn verkrijgbaar bij de accommodatie.

    B.S.V. Boeimeer vraagt alleen aan alle bezoekende en eigen spelers om een bidon mee te nemen waar de limonade in geschonken kan worden. Op die manier dragen ook wij een steentje bij aan het verminderen van de plastic soep en bereiden we ons voor op een maatschappij zonder plastic. 

rfwbs-slide