• Gebruik kleedkamers NAC Breda (28-8-2020)

  Graag informeren wij jullie over het feit dat B.S.V. Boeimeer en NAC Breda momenteel een ander beleid voeren t.a.v. het gebruik van de kleedkamers op ons complex.

  Feit is namelijk dat NAC Breda heeft besloten om met ingang van afgelopen donderdag de kleedkamers wel weer te gaan gebruiken.

  Dat neemt niet weg dat Boeimeer bij het standpunt blijft om de kleedkamers tot nader order niet te gebruiken.

  Het is in deze mogelijk om qua beleid van elkaar af te wijken omdat beide partijen (Boeimeer en NAC) de kleedkamers van de gemeente Breda huren en de gemeente Breda "slechts" het dringende advies heeft gegeven om de kleedkamers niet te gebruiken.

  NAC Breda heeft o.a. met het oog op (andere) logistieke uitdagingen besloten om hun beleid te herzien. Het bestuur van Boeimeer blijft daarentegen bij het standpunt dat wij niet verantwoordelijk willen zijn voor besmettingen die aan ons complex gekoppeld kunnen worden en de bijbehorende consequenties.

  Het leek ons als bestuur goed om de leden hier vooraf over te informeren om zo duidelijkheid te verschaffen en discussies rondom en bij de kleedkamers te voorkomen.

  Wij vertrouwen op het begrip van onze leden. Jullie en onze gezondheid staan op 1.

  Namens het bestuur van B.S.V. Boeimeer,

  Richard Breedijk (Voorzitter)

rfwbs-slide