• Gijs Smulders volgt Looijmans op als hoofdtrainer

    Ondanks het feit dat we medio februari een akkoord hadden bereikt om de samenwerking nog minimaal één seizoen voort te zetten, heeft huidig hoofdtrainer Tom Looijmans 2 maanden later aangegeven zichzelf toch niet meer de juiste persoon te vinden om deze functie volgend seizoen uit te oefenen.

    Voor B.S.V. Boeimeer was dit uiteraard een wrange boodschap omdat wij na hectische tijden behoefte hadden aan rust en stabiliteit. Dat was juist een van de redenen om met Looijmans door te gaan, om hem het vertrouwen en de kans te geven om samen met de selectie door te groeien.

    Veel tijd om het e.e.a. even rustig te verwerken was er uiteraard niet omdat we alweer aan de vooravond van een nieuw seizoen staan. We hebben dan ook direct doorgeschakeld en Gijs Smulders benaderd met de vraag om het stokje van Looijmans over te nemen. Na een tweetal gesprekken heeft Smulders ons laten weten de handschoen op te pakken.

    Gijs Smulders begon op 5 jarige leeftijd bij NAC Breda te voetballen en maakte na 15 jaar uitstapjes naar RKC en RBC om vervolgens bij B.S.V. Boeimeer zijn amateurcarrière te starten. Hij speelde uiteindelijk 250 wedstrijden voor de club  en is dus een persoon met een echt Boeimeer verleden. Smulders kent de club en erkent de lastige situatie waarin de vereniging momenteel verkeerd. Hij had na 20 jaar trainerschap het stokje overgedragen aan de jongere garde trainers maar stapt nu toch weer in het trainingspak om op die manier Boeimeer bij de hand te nemen. Als trainer kende Smulders succes met diverse kampioenschappen, periodetitels en nacompetitie finales.

    Als vereniging zijn we blij dat Smulders zich bereid heeft verklaard om deze grote uitdaging aan te gaan. Wij wensen hem heel veel plezier en een succesvolle periode met zijn Boeimeer.

rfwbs-slide