• Grote Club Actie 2020 - Coronaproof

  De Grote Clubactie is weer gestart. Een lot kost slechts € 3,00. Hiervan gaat 80% naar de vereniging. De opbrengst willen we gebruiken voor verdere investeringen in materialen voor de jeugd.

  Ondanks de coronacrisis willen wij de actie door laten gaan.. We hebben de laatste jaren gemerkt dat de meeste loten door de jeugd aan familie en naaste bekenden worden verkocht en dat kan op een veilige manier.   Klik op link  om gelijk loten kopen met als doel onze club. Of scan de QR-code met uw smartphone of tablet. U komt dan bij de pagina voor onze club.

  Uiteraard zijn met de Grote Clubactie schitterende prijzen te winnen. De eerste prijs is 100.000 euro belastingvrij. De tweede prijs is een auto, een Seat Electric. Daarnaast zijn er nog meer dan 650 andere prijzen. Ook lotenverkopers kunnen prijzen winnen. Na het verkopen van 20 loten of meer ontvang je een 20-loten-waardebon. Hiermee kun je flinke korting krijgen op leuke dagjes uit, gratis entreekaartjes en leuke aanbiedingen bij het uitzoeken van een nieuwe sportoutfit. Heb je 40 loten of meer verkocht? Geef je dan op voor de Kids-verkoopwedstrijd. De beste lotenverkopers van 2020 maken kans op fantastische prijzen. De hoofdprijs is een Nintendo Switch.

  We hopen dat ondanks de beperking veel loten van B.S.V. Boeimeer worden afgenomen. 

  Iedereen succes en de verkopers en kopers bedankt voor de ondersteuning van de club!

   

  #groteclubactie #jouwinzetisgoudwaard #BSVBOEIMEER #BREDA  ( Deel deze link en QR code met je vrienden en familie en op je Facebook pagina !  ) 

   

  https://lot.clubactie.nl/lot/bredase-sportvereniging-boeimeer/270143

rfwbs-slide