• Grote Clubactie succesvol afgerond!

  De verkoopperiode van de Grote Clubactie zit erop en we zijn enorm trots dat we een geweldig bedrag hebben opgehaald! Welk bedrag er precies is opgehaald zullen wij zaterdag 2 december onthullen.

  Allereerst willen we alle lotenverkopers bedanken voor hun enthousiasme en geweldige inzet. Er zijn ruim 2000 loten verkocht voor B.S.V. Boeimeer. Daarnaast speciale dank aan alle mensen en bedrijven die een of meerdere (super)loten hebben gekocht. De opbrengst wordt besteed aan het verduurzamen van de club. De exacte invulling hiervan wordt momenteel uitgewerkt en zal binnenkort met jullie worden gedeeld.

  25 loten of meer verkocht?

  Heb je 25 loten of meer verkocht dan heb jij een medaille verdiend. De medailles worden tijdens de training medio december uitgereikt door de organisatoren van de Grote Clubactie. Meer informatie volgt via je trainer.

  Prijsuitreiking

  Op zaterdag 2 december om 10:30 uur vindt de prijsuitreiking plaats in de kantine. De top 3 beste verkopers en het team dat de meeste loten heeft verkocht mogen hun prijs in ontvangst nemen van onze Voorzitter. Kom jij ook de winnaars aanmoedigen?

  Trekking Grote Clubactie

  De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 28 november en vanaf 29 november kan je je lotnummer via de Lotchecker op de website van de Grote Clubactie controleren. De winkans is 1 op 10. Voor meer informatie over het prijzenpakket kijk dan op: https://www.clubactie.nl/lotenkopers/prijzen-uitslag/

rfwbs-slide