• GSA en Fysiomore: voorkomen is beter dan genezen

  Wij zijn verheugd om te kunnen mededelen dat wij Fysiomore ook als partner aan ons hebben kunnen binden.

  Fysiomore gaat ons, of eigenlijk de speelsters, op fysiek gebied begeleiden. Hoe ziet dat er uit?

  groepslessen

  Gedurende het seizoen zal Fysiomore structureel groepsactiviteiten aanbieden. Dit kan op het veld zijn maar ook op de locatie van Fysiomore. Daar hebben ze immers alle kennis en materialen voor handen. Doel van deze groepslessen is om als team aan uithoudingsvermogen, kracht, stabiliteit en explosiviteit te winnen. Het mag voor zich spreken dat je daar uiteindelijk op het veld de vruchten van gaat plukken.

  Individuele begeleiding

  Het is tevens mogelijk om individueel een aanvullend traject te volgen. Tijdens een intake zal bepaald worden wat je sterke en minder sterke punten zijn. Vervolgens ga je op basis van een individueel plan aan de slag om zelf beter te worden. Je krijgt in dit geval de beschikking over een app waarin jouw oefeningen (inclusief tekst en uitleg) zichtbaar zijn. Ook advies op het gebied van voeding om i.c.m. het juiste trainingsschema tot betere sportprestaties te komen, behoort tot de mogelijkheden.

  Behandeling

  Uiteraard proberen we het zoveel als mogelijk te voorkomen maar wanneer je onverhoopt toch een blessure oploopt dan is Fysiomore bij uitstek de partner voor een juiste diagnose en de begeleiding tijdens het herstel.

  Daarnaast biedt Fysiomore ook nog tal van andere mogelijkheden maar die worden vanzelf zichtbaar wanneer we vanuit de Girls Soccer Academy een keer op locatie een kijkje gaan nemen.

  Wil jij niet alleen op maar ook buiten het professionele begeleiding? Meld je dan aan bij de Girls Soccer Academy!

rfwbs-slide