• Indeling jeugdteams seizoen 2023/2024

  Afgelopen week zijn de laatste puntjes op de i gezet voor de indeling voor 2023/2024. De indeling maken is altijd een hele secure klus die door de jeugdcommissie met veel zorg gedaan wordt. 

  De indeling die hier gecommuniceerd wordt, blijft tot het begin van het seizoen 2023/2024 een concept-indeling omdat er nog steeds in- en uitschrijvingen mogelijk zijn.
   
  In verband met de privacy van de spelers worden er enkel voornamen weergegeven. De eerste letter van de achternaam wordt alleen toegevoegd als dat nodig is om onderscheid te maken tussen spelers in (ongeveer) dezelfde leeftijdscategorie.

  Onderbouw

  Bovenbouw

  Heb jij vragen/opmerkingen over de nieuwe indeling dan kun je allereerst contact opnemen met je trainer. Kun je je naam niet vinden in de indeling dan kun je een mail sturen naar jeugd@boeimeer.nl

  Trainers en leiders gezocht voor verschillende teams
  Naast het indelen van spelers in teams, moeten de teams ook voorzien worden van minimaal één trainer en één leider. In de voorlopige indeling is aangegeven welke trainer welk team gaat trainen. Tot onze spijt is nog niet elk team voorzien van een trainer. Ben jij geïnteresseerd om een recreantenteam van Boeimeer te trainen, dan horen we dat heel graag. We gaan graag met je in gesprek. Je kunt dit kenbaar maken door een mail te sturen naar jeugd@boeimeer.nl.

rfwbs-slide