• Indeling meidenteams seizoen 2023/2024

    Het meidenvoetbal bij Boeimeer is heel erg in opkomst. Steeds meer meiden weten onze vereniging te vinden. Voor de indeling voor het seizoen 2023/2024 hebben we meerdere keren samengezeten met de trainers. Door de aantallen, instroom van nieuwe meiden, leeftijden, sociaal-emotionele aspecten en capaciteiten van de individuele spelers was het maken van de indeling een hele uitdaging. Dit gold vooral voor de categorie MO13 - MO15. Maar, het is ons gelukt! Trots zijn we dat we volgend jaar een MO11, MO13, MO15 en MO17 hebben.

    De teamindeling die gemaakt is, is onder voorbehoud van in- en uitschrijvingen en zal gelden voor de eerste helft van het seizoen 2023/2024. In de winterstop zullen we evalueren of iedereen qua fysiek en emotionele ontwikkeling nog in het juiste team zit. Indien nodig en mogelijk zullen we dan wat wijzigingen doorvoeren.

    Indeling meidenteams


    Volgende week wordt er nog 1 week getraind in de nieuwe teamsamenstelling. Op zaterdag 24 juni is de seizoensafsluiting, waarna iedereen van zijn welverdiende zomerstop kan genieten. Eind augustus starten we dan weer, maar daarover wordt iedereen door zijn nieuwe trainer geïnformeerd.

    Heb je vragen/opmerkingen over de nieuwe indeling dan kun je allereerst contact opnemen met je trainer. Kun je je naam niet vinden in de indeling dan kun je een mail sturen naar jeugd@boeimeer.nl.

rfwbs-slide