• Indelingen jeugdteams seizoen 2018/2019

  De (voorlopige) indelingen van de jeugdteams voor het seizoen 2018/2019 zijn bijna allemaal bekend!! Automatisch betekent dit dat ook helder is hoe het merendeel van de selecties er begin volgend seizoen uit gaan zien. We zeggen bewust begin volgend seizoen omdat we hier vanaf nu anders mee om willen gaan.

  De laatste jaren werden de selecties haast in beton gegoten. Zat je bij de selectie dan was je ervan verzekerd dat je daar het hele seizoen aanspraak op kon maken. Maar zat je niet bij de selectie dan kon je er bijna vergif op innemen dat dat in het betreffende seizoen ook niet meer ging gebeuren. Gevolg? Selectie spelers hadden wellicht minder de drive om iedere training en wedstrijd alles te geven. Aan de andere kant werden niet selectie spelers ook minder geprikkeld omdat ze toch niet werden beloond. Hier willen we vanaf.

  Zit je in een selectie dan zal je vanaf nu het hele seizoen keihard moeten werken om je plekje te behouden. Anders kan je er op rekenen dat er iemand staat te popelen om jouw plekje in te nemen. Dit omdat hij/zij wel gemotiveerd is en/of progressie laat zien.

  Op deze manier houden we elkaar allemaal scherp, is er geen mogelijkheid meer om je te verstoppen of de kantjes er vanaf te lopen. Uiteindelijk zal dit erin resulteren dat we elkaar, en daarmee Boeimeer, naar een hoger niveau stuwen.

  Naast dit alles hebben we ook jeugdleden die het gewoon leuk vinden om met elkaar een balletje te trappen, voor wie vooral het plezier voorop staat. Ook hier is alle ruimte voor en gaan we voor een succesvolle invulling zorgen.

  Hieronder de links naar de betreffende categorieƫn:

  O19

  O10

  O17 & O16

  O9

  O15

  O8

  O13 & O12

  Mini pupillen

  O11

  Meisjes (in behandeling)

   

  Met nadruk willen wij er op wijzen dat er nog wijzigingen in de indelingen kunnen worden aangebracht. Bijvoorbeeld alleen al omdat we te maken hebben met de overschrijvingsperiode die tot en met 15 juni 2018 duurt.

  Voor vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen via jeugd@boeimeer.nl.

rfwbs-slide