• International Soccer Event

  BSV Boeimeer organiseert ieder jaar in januari een Indoor kunstgrastoernooi voor betaald voetbalorganisaties. Elk jaar spelen elf betaald voetbalorganisaties uit Nederland, Duitsland en België, aangevuld met ons eigen O12 team, op het International Soccer Event. Tijdens de laatste editie deden NAC Breda en het Duitse Alemannia Aachen voor het eerst mee. Ook PSV, Sparta Rotterdam, FC Utrecht, Excelsior en de vier Belgische bvo’s STVV, Zulte Waregem, Royal Antwerp FC en K. Beerschot V.A. waren deelnemers van het toernooi. 

  Jos van Keulen, van de organisatie, vertelde aan het einde van de deze editie dat deze weer mooi was. "Het was ook dit jaar weer een mooi toernooi. Naast de hoofdprijs van het toernooi, zijn er ook nog induviduele prijszen verdeeld. Zo heeft de keeper van Royal Antwerp FC de prijs voor minst gepasseerde keeper gekregen en is Boas van FC Utrecht verkozen tot speler van het toernooi."

  Inschrijving International Soccer Event:

  Normaal begint de inschrijving van ons internationaal indoor kunstgras toernooi pas in augustus. Maar omdat enkele bvo teams nu al gaan informeren of ze deel mogen nemen aan ons toernooi, heeft de organisatie besloten om de inschrijving te openen. 

   

  Deelnemerslijst vorige editie: 

  Eindstanden:

  Poule 1

  Poule 2

  Poule 3

  Champions League

  Europa League

  Spelregels

  Einduitslag 2020

  Media:

  BN DeStem

   

 • Sponsoren

  Winnaars eerdere edities:

  2020 - K Beerschot VA (BE)
  2019 - AJAX Amsterdam
  2018 - AJAX Amsterdam
  2017 - AJAX Amsterdam
  2016 - FEYENOORD
  2015 - SPARTA Rotterdam
  2014 - Helmond Sport
  2013 - SPARTA Rotterdam

   

   

rfwbs-slide