• International Soccer Event 2020

  BSV Boeimeer organiseert op zaterdag 11 januari 2020 voor de 8e keer een Indoor Soccer toernooi tijdens de winterstop. Aan het International Soccer Event neemt, naast bekende betaald voetbalorganisaties uit Nederland en Belgiƫ, ook ons eigen JO.11-1 aan deel. Het toernooi kenmerkt zich al jaren door een prettige sfeer en een gedegen organisatie.

  Elk jaar spelen tien betaald voetbalorganisaties, aangevuld met twee amateurteams, op het International Soccer Event. Dit jaar doet NAC voor het eerst mee. Ook PSV, Sparta Rotterdam en de twee Belgische bvo's STVV en Beerschot Wilrijk zijn al zeker van deelname aan het International Soccer Event.

  Tijdens het toernooi spelen de teams in eerste instantie gespeeld in drie poules, waarna de eerste twee teams overgaan naar de Champions League en de laatste twee naar de Europa League. Tijdens de vorige editie wist de JO11-1 van Boeimeer een knappe 8e plaats te behalen.

  Dit zijn de eerdere winnaars van het toernooi:

  Winnaar 2019: AJAX Amsterdam
  Winnaar 2018: AJAX Amsterdam
  Winnaar 2017: AJAX Amsterdam
  Winnaar 2016: Feyenoord Rotterdam
  Winnaar 2015: SPARTA Rotterdam
  Winnaar 2014: Helmond Sport
  Winnaar 2013: SPARTA Rotterdam

  International indoor soccer event 2020

  Het International Soccer Event wordt op zaterdag 11 januari 2020 gehouden in het Dongemond Soccer Center in Geertruidenberg.

  Voorlopige deelnemerslijst: 

  - B.S.V. Boeimeer

  - Beerschot Wilrijk (BE)

  - NAC Breda

  - PSV

  - Sparta Rotterdam

  - STVV (BE)

   

  Meer info volgt.

rfwbs-slide