• International Soccer Event 2020

  BSV Boeimeer organiseert op zaterdag 11 januari 2020 voor de 8e keer een Indoor kunstgrastoernooi voor betaald voetbal organisaties. Tijdens het International Soccer Event speelt, naast vele bekende betaald voetbalorganisaties uit Nederland en België, ook ons eigen JO.12-1 mee. Het toernooi kenmerkt zich al jaren door een prettige sfeer en een gedegen organisatie.

  Elk jaar spelen elf betaald voetbalorganisaties, aangevuld met ons eigen O12 team, op het International Soccer Event. De komende editie doen NAC Breda en het Duitse Alemannia Aachen voor het eerst mee. Ook PSV, Sparta Rotterdam, FC Utrecht, Excelsior en de vier Belgische bvo’s STVV, Zulte Waregem, Royal Antwerp FC en K. Beerschot V.A. zijn al zeker van deelname aan het International Soccer Event. 

  Tijdens het toernooi start de competitie met drie poules van vier teams, waarna de eerste twee teams overgaan naar de Champions League en de nummers 3 en 4 van de  poule gaan naar de Europa League.

  International indoor soccer event 2020

  Het International Soccer Event wordt op zaterdag 11 januari 2020 gehouden in het Dongemond Soccer Center in Geertruidenberg.

  Deelnemerslijst: 

  Bijbehorende documenten:

  Poule 1

  Poule 2

  Poule 3

  Toernooischema

  Spelregels

  Einduitslag 2019

  Media:

  BN DeStem

  Meer info volgt...

 • Sponsoren

  Winnaars eerdere edities:
  2019 - AJAX Amsterdam
  2018 - AJAX Amsterdam
  2017 - AJAX Amsterdam
  2016 - FEYENOORD
  2015 - SPARTA Rotterdam
  2014 - Helmond Sport
  2013 - SPARTA Rotterdam

   

   

rfwbs-slide