• Introductie kledingplan

  De Bijzondere Algemene Ledenvergadering van dinsdag 7 mei 2019 is unaniem akkoord gegaan met het voorstel om vanaf aankomend seizoen (1-7-2019/30-6-2020) het B.S.V. Boeimeer kledingplan in te voeren.

  Wat houdt het kledingplan precies in?

  Ieder spelend lid (van de mini pupillen t/m de senioren) legt bij aanvang van ieder seizoen 15 euro in. In ruil daarvoor zorgt Boeimeer voor de wedstrijdkleding.

  Teamtas (shirts en shorts)

  Ieder team zal voor aanvang van het seizoen een teamtas ontvangen met daarin de shirts en shorts voor iedere speler van het dat team.

  De leider van het team neemt de tas met inhoud aan het begin van het seizoen in ontvangst en is er verantwoordelijk voor om deze aan het einde van het seizoen weer compleet en in goede staat in te leveren.

  Een teamtas blijft gedurende 3 seizoenen bij dezelfde leeftijdscategorie. In geval van jeugdspelers groeien de shirts dus met de spelers mee. In principe is het de bedoeling dat de tenues voor aanvang van het seizoen 2022/2023 in zijn geheel worden vervangen.

  Sokken

  Ieder spelend lid ontvang bij aanvang van seizoen 2019/2020 een paar Robey sokken.

  Een ieder die zich daarna als spelend lid aanmeldt ontvangt ook een paar Robey sokken.

  Spelende leden dienen er vervolgens zelf voor te zorgen dat ze tot aan het begin van seizoen 2022/2023 over een paar (fatsoenlijke) sokken beschikken. Kosten voor vroegtijdige vervanging van de sokken zijn voor eigen rekening.

rfwbs-slide