• Jeugd- en senioren arbiters

  Zoals iedere voetballiefhebber weet, speelt de scheidsrechter een belangrijke rol tijdens een voetbalwedstrijd. De scheidsrechterscommissie, onder leiding van scheidsrechtercoördinator Rob Luyken, geeft aandacht aan de functie én taken van de scheidsrechter. 

  Gecertificeerde scheidsrechters
  Sinds het seizoen 2015-2016 heeft Boeimeer meer dan 25 verenigingsscheidsrechters, die wekelijks hun wedstrijden fluiten. Bij Boeimeer streven we ernaar om alle wedstrijden in de B-categorie door clubscheidsrechters te laten fluiten. Het gaat hier om:
  - Pupillen (JO.6 t/m JO.11)
  - Junioren (JO.13 t/m JO.19)
  - Senioren 

  Beginnende scheidsrechters starten in de pupillen categorie om te leren en ervaring op te doen.
  Ben jij scheidsrechter en minimaal 12 jaar? Schrijf je dan via de vereniging voor de cursus pupillenscheidsrechter, de BOS cursus of de cursus SO III. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan per e-mail contact op met scheidsrechtercoördinator Rob Luyken. 

  Wil jij ook scheidsrechter worden?
  Vind je het leuk om op zaterdag een wedstrijd te fluiten? Stuur dan een e-mail naar de arbitrage commissie. Via diezelfde e-mail kun je je ook aanmelden om scheidsrechter te worden. Stuur een mail met daarin je naam, leeftijd en in welk team je speelt naar scheidsrechter@boeimeer.nl

rfwbs-slide