• Jeugdtrainers B.S.V. Boeimeer nemen deel aan 'Samen met NAC'

    B.S.V. Boeimeer is door NAC uitgekozen om deel te nemen aan 'Samen met NAC'. Onder de naam 'Samen met NAC' wil De Parel van het Zuiden het voetballandschap door ontwikkelen met verschillende amateurverenigingen uit de regio.

    Een aantal keer per jaar worden er themabijeenkomsten worden georganiseerd bij B.S.V. Boeimeer. Hierbij wordt gedacht aan verschillende webinars, clinics en een voetbalcongres. Tijdens deze bijeenkomsten delen trainers van de NAC Jeugdopleiding en andere professionals uit het vakgebied hun kennis aan de jeugdtrainers en coaches werkzaam in de leeftijdscategorie van onder 9 tot en met onder 12 jaar, de hoofd Jeugdopleidingen en de bestuursleden van technische zaken van B.S.V. Boeimeer. Centraal staat het duurzaam ontwikkelen van het kader van de club.

    Uit het samenwerkingsverband zijn reeds de volgende afspraken uit naar voren gekomen: NAC gaat met trainers uit hun jeugdopleiding een aantal thema avonden verzorgen bij B.S.V. Boeimeer. Per avond wordt een jeugdteam uitgekozen om deze training 'te ondergaan'. Afgelopen maand vond de tweede bijeenkomst plaats, waar spelers van de 10-1/2 deel van uit mochten maken.

    De volgende bijeenkomst vindt plaats op 13 april. We rekenen erop dat alle trainers uit de onderbouw komen kijken om hier van te leren. 

rfwbs-slide