• Fysiek Preventie Programma (jeugd)spelers

  Fysiek Preventie Programma (jeugd)spelers B.S.V. Boeimeer
  Fysiomore biedt alle (jeugd)spelers van B.S.V. Boeimeer de mogelijkheid om geheel vrijwillig een individuele medische keuring te ondergaan. Na aanmelding zal de speler (via zijn/haar ouders/verzorgers) door Fysiomore benaderd worden om een afspraak te maken. Na een intake gesprek zal de daadwerkelijke medische keuring plaatsvinden en zal de fysieke gesteldheid van de speler in kaart worden gebracht.

  Individuele performance training jeugdspelers
  Op basis van de resultaten van de medische keuring kan een persoonlijk specifiek trainingsprogramma gemaakt worden voor de desbetreffende (jeugd)speler. Dit persoonlijke programma is primair gericht op preventie van blessures en/ of het verbeteren van de vaardigheden: stabiliteit, kracht, core stability en/ of lenigheid. Binnen het persoonlijke programma heeft de jeugdspeler de optie om de training met de (sport) fysiotherapeut af te werken; wekelijks of 1 x per 2 weken. 

  Vergoeding medische keuring en/ of persoonlijke trainingstraject
  De medische testen, de individuele trainingstrajecten van de jeugdspelers worden volledig door de zorgverzekeraar vergoed.

  Er worden alleen eenmalig 15 euro administratie kosten gerekend wanneer een speler gebruik gaat maken van de 1 op 1 performance trainingen en/of groepstrainingen. Hij/ zij ontvangt dan een sleutel waarmee we de revalidatieapparatuur kunnen instellen en zijn/ haar trainingen in kunnen monitoren.

  Voor senioren is gehele of gedeeltelijke vergoeding afhankelijk van de wijze waarop de betreffende speler (aanvullend) is verzekerd.

  Aanmelden?
  Wil je jezelf aanmelden? Stuur dan een mail naar verzorging@boeimeer.nl en vermeld daarin in ieder geval je naam, elftal en telefoonnummer. Dan zorgen wij ervoor dat Fysiomore contact met je opneemt om een afspraak te maken.

rfwbs-slide