• Ex-international hoofdtrainster GSA
  Sinds begin februari jl. hebben wij meermaals gecommuniceerd met welke ambities wij de Boeimeer Girls Soccer Academy zijn gestart. Hoe kan je deze ambities nu beter onderstrepen dan door een aansprekende naam als hoofdtrainster voor de groep te zetten. Een trainster die zelf op het hoogste niveau heeft gevoetbald en dat nu ook als trainster nastreeft.
   
  We zijn daarom ook zeer verheugd om te kunnen mededelen dat we gisteren met Mildred Baal een overeenstemming hebben bereikt. Concreet betekent dit dat Mildred komend seizoen onze MO17-1 onder haar hoede zal nemen.
   
  Mildred Baal is geen onbekende in de regio en ver daarbuiten. Zelf voetbalde zij bij Den Dungen toen zij werd gekozen bij de selectie van het Nederlands elftal. Op 22 september 1990 mocht zij debuteren tegen Noord-Ierland en zou in die wedstrijd zelfs ook een doelpunt voor haar rekening nemen. Door een knieblessure bleef het helaas bij een korte serie van negen duels in Oranje.
  Na haar actieve carrière heeft Mildred Baal zich vol overgave op het trainersvak gestort. Mildred, inmiddels in het bezit van de UEFA B-licentie, is onder meer hoofdtrainster geweest bij sc 't Zand (hoofdklasse) en SteDoCo (Topklasse).
   
  Mildred is zelf ook verheugd, "Allereerst wil ik Boeimeer danken voor het vertrouwen dat ze in mij stellen. Het eerste contact was warm en ik voelde mij gelijk welkom. Ik wil graag mijn bijdrage leveren om de ambities van de Boeimeer Girls Soccer Academy te realiseren en daarom ga ik deze uitdaging aan".
rfwbs-slide