• Lid worden?

  Op deze pagina vind u alle belangrijke informatie m.b.t. het inschrijven, de link naar het online aanmeldformulier én de link naar het oude bekende inschrijfformulier.

   

   

  Online aanmeldformulier

  Via de volgende link komt u bij het online aanmeldformulier uit; aanmeldformulier.

  Hieronder een overzicht van de stappen:

  • Het nieuwe lid vult de gegevens op het aanmeldformulier in.

  • Er wordt automatisch een bevestigingsmail gestuurd naar het lid en onze ledenadministratie. Indien het lid jonger dan 16 jaar is, ontvangt de ouder een e-mail waarmee aanmelding van het kind moet worden bevestigd. Zonder die bevestiging kan de ledenadministratie de aanmelding niet afronden.

  Onze voorkeur gaat uit naar het inschrijven via het online aanmeldformulier. Dit omdat dit minder arbeidsintenstief is. De gegevens komen dan namelijk automatisch in het achterliggende systeem (Sportlink) terwijl in het geval van de onderstaande optie de benodigde gegevens handmatig ingevoerd moeten worden.

   

   

  Het oude bekende inschrijfformulier

  Inschrijven bij B.S.V. Boeimeer kan ook nog steeds schriftelijk via het volledig invullen en ondertekenen van het betreffende inschrijfformulier. Bij de inschrijving van een (spelend) lid vanaf 12 jaar en ouder, dient ook een pasfoto ingeleverd te worden.

  Het formulier is te downloaden op de volgende link: inschrijfformulier.

  – Het formulier dient met pen te worden ingevuld.

  – Het formulier dient te worden ondertekend door de aanvrager.

  – Voor spelers onder 16 jaar dient het aanmeldformulier door een ouder/verzorger van een handtekening te worden voorzien.

   

   

  Contributie 2022/2023

   

rfwbs-slide