• Tom Looijmans nieuwe hoofdtrainer B.S.V. Boeimeer

    Tom Looijmans wordt met ingang van het nieuwe jaar de nieuwe hoofdtrainer van Boeimeer. Hij neemt daarmee het stokje van Jurian van Ham over. Jurian doet daarmee automatisch een stapje opzij, maar blijft als assistent-trainer een belangrijke rol spelen binnen de staf van Zaterdag 1.

    Tom is een nog relatief jonge trainer en dit is zijn eerste klus als hoofdtrainer. Op 11 jarige leeftijd stond hij voor het eerst voor een groep en sindsdien heeft hij ervaring opgedaan als selectietrainer van diverse jeugdteams bij o.a. Beek Vooruit, RFC en FC Eindhoven AV. Daarnaast is hij als assistent-trainer en inspanningsfysioloog ook betrokken geweest bij de Willem II VoetbalAcademie.

    Tom Looijmans kwam vrij snel op de radar nadat bekend werd dat wij een vacature hadden voor deze belangrijke positie. De afgelopen weken hebben we benut om elkaar beter te leren kennen, de stand van zaken te bespreken en samen naar de toekomst te kijken. Zowel Boeimeer als de kersverse hoofdtrainer hielden aan deze gesprekken een zeer positief gevoel over waarna we besloten om met elkaar het avontuur aan te gaan. We vertrouwen erop dat Tom op dit moment de juiste man op de juiste plaats is.

    Wij heten Tom van harte welkom en wensen hem, de spelersgroep en de rest van de staf heel veel succes en plezier!!

rfwbs-slide