• Nieuwe kledinglijn

    Met ingang van het seizoen 2019/2020 beschikt B.S.V. Boeimeer over een nieuwe kledinglijn. Deze is in samenwerking met Robey en Intersport Oosterhout tot stand gekomen.

    De afgelopen dagen zijn de meeste jeugdteams ook van de nieuwe wedstrijdshirts voorzien zodat zij nu beschikken over de complete tenues zoals wij deze vanaf dit seizoen middels het kledingplan verstrekken. Eind volgende week verwachten wij de aanvulling van de grotere maten te ontvangen zodat wij ook de O15-1, O15-2, O16-1, O17-1, O17-2 en alle senioren elftallen van de complete tenues kunnen voorzien.

    Op korte termijn zullen wij de jaarlijkse bijdrage t.b.v. het betreffende kledingplan bij onze spelende leden in rekening brengen. Dit stond oorspronkelijk voor juli 2019 gepland maar het leek ons goed om te wachten totdat de uitgifte van de wedstrijdtenues in volle gang was zodat het ook zichtbaar is waar de bijdrage voor bedoeld is.

    In de nieuwe webshop kunt u onze kledinglijn (training/presentatie/aftermatch) bekijken. Tevens kunt u via deze webshop de individuele bestellingen doorgeven. Wilt u (als sponsor) voor een heel team een bestelling doorgeven dan verzoeken wij u om een mail naar winkel@boeimeer.nl te sturen. Dan zullen zij u op dat vlak ontzorgen.

rfwbs-slide