• B.S.V. Boeimeer en Jumbo Heksenwaag verlengen overeenkomst

    Gistermiddag hebben Jumbo Heksenwaag en B.S.V. Boeimeer de overeenkomst voor aankomend seizoen officieel bekrachtigd. Dit gebeurde middels het ondertekenen van het nieuwe 1 jarige contract met de optie om deze vervolgens met eenzelfde periode te verlengen.

    Voorzitter Richard Breedijk van Boeimeer is zeer verheugd met de verlenging. "Jumbo is en blijft een aansprekend merk. Het is mooi dat het Jumbo logo voor het vierde seizoen in successie op al onze wedstrijdshirts prijkt. Het zorgt voor een fantastische uitstraling van onze teams en wij hebben daar al menig compliment voor ontvangen. Daarnaast zijn we blij met het vertrouwen dat Jumbo in onze samenwerking uitspreekt. Door corona hebben we de afgelopen seizoenen een aantal doelstellingen moeten laten varen. Hopelijk is en blijft het vanaf nu "normaal" en kunnen we daar volgend seizoen alsnog op de gewenste manier invulling aan geven".

    "Wij zijn zeer positief over deze samenwerking. Dit past heel goed bij onze maatschappelijke betrokkenheid en brede belangstelling voor een gezonde levensstijl. Wij kijken uit naar een sportief, succesvol en vruchtbaar seizoen", aldus Nico Milakovic, filiaalmanager van Jumbo Heksenwaag.

rfwbs-slide