• Overschrijven naar een andere vereniging

  Wat jammer dat je onze vereniging gaat verlaten. Wanneer je jezelf wil laten overschrijven naar een andere vereniging, kan elke speler dat laten regelen door zich te melden bij de nieuwe vereniging. De nieuwe vereniging zorgt ervoor dat met behulp van Sportlink Club de overschrijving dan in gang wordt gezet. De ledenadministratie van B.S.V. Boeimeer zal van eventuele openstaande contributie(s) en/of boete(s) een rekeningoverzicht/herinneringen sturen. Zolang er nog facturen openstaan bij Boeimeer, is het niet mogelijk om je bij een andere vereniging aan te melden.

  Hoe gaat het in zijn werk?

  Het digitaal overschrijven is ingebouwd in de Ledenbeheer module in Sportlink Club. De speler die wil overschrijven naar een andere vereniging, gaat naar deze vereniging toe om zich aan te melden. Bij het aanmelden van deze speler wordt automatisch bepaald of, en zo ja welke overschrijvingsregels van toepassing zijn.

  Bij goedkeuring van de aanmelding, wordt deze speler direct overgeschreven en kan hij uitkomen voor de nieuwe vereniging. Deze vereniging krijgt per mail een bevestigingsbericht die tegelijk dient als tijdelijke spelerspas.

  Als het systeem de overschrijving blokkeert geeft het aan welke redenen er zijn de aanmelding (nog) niet door te voeren. Ook dan volgt er een mail aan de betrokken verenigingen.

  Wanneer je vragen hebt over het digitaal overschrijven, neem dan contact op met de ledenadministratie: ledenadministratie@boeimeer.nl. Vermeld duidelijk je naam en de vraag die je wilt stellen. Er wordt dan z.s.m. contact met je opgenomen.

rfwbs-slide