• Overschrjiven naar een andere vereniging

  Voortaan kan elke speler in het amateurvoetbal de overschrijving digitaal laten regelen door zich te melden bij de nieuwe vereniging. Met behulp van Sportlink Club wordt de overschrijving dan in gang gezet. Het is dus het niet meer nodig om de oude spelerspas op te sturen en dat geldt ook voor de Leden mutatiekaart die in bepaalde gevallen nog noodzakelijk was.

   

  Hoe gaat het in zijn werk?

  Het digitaal overschrijven is ingebouwd in de Ledenbeheer module in Sportlink Club. De speler die wil overschrijven naar een andere vereniging, gaat naar deze vereniging toe om zich aan te melden. Bij het aanmelden van deze speler wordt automatisch bepaald of, en zo ja welke overschrijvingsregels van toepassing zijn.

  Bij goedkeuring van de aanmelding, wordt deze speler direct overgeschreven en kan hij uitkomen voor de nieuwe vereniging. Deze vereniging krijgt per mail een bevestigingsbericht die tegelijk dient als tijdelijke spelerspas.

  Als het systeem de overschrijving blokkeert geeft het aan welke redenen er zijn de aanmelding (nog) niet door te voeren. Ook dan volgt er een mail aan de betrokken verenigingen.

  Wanneer je vragen hebt over het digitaal overschrijven, neem dan contact op met de ledenadministratie: ledenadministratie@boeimeer.nl. Vermeld duidelijk je naam en de vraag die je wilt stellen. Er wordt dan z.s.m. contact met je opgenomen.

rfwbs-slide