• Positieve test speler Zaterdag 1

  Enkele dagen na het bericht over het sluiten van onze kleedkamers en de registratie van de contactgegevens in onze kantine/op het terras, zijn wij vanmorgen op de hoogte gebracht van het feit dat een van de spelers van Boeimeer Zaterdag 1 positief is getest op het coronavirus. Gevolg is dat spelers en staf van Zaterdag 1 vanaf vandaag 10 dagen in quarantaine zitten en dat de GGD een contactonderzoek uit zal voeren.

  Boeimeer Zaterdag 1 speelde afgelopen dinsdagavond een vriendschappelijke uitwedstrijd. De betreffende speler is voor en na deze wedstrijd niet bij ons in de kantine geweest. Uiteraard is ook de tegenstander op de hoogte gebracht.

  Momenteel is er nog geen aanleiding om vanuit de vereniging aanvullende maatregelen te nemen. Uiteraard houden wij de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en houden wij jullie daar van op de hoogte.

  Tot slot wil ik van de gelegenheid gebruik maken om jullie nogmaals te wijzen op het volgen van de diverse maatregelen, richtingslijnen en protocollen in het kader van het coronavirus. Of het nu gaat om op het veld, op de rest van complex of in de auto onderweg naar en van uitwedstrijden. Het is ieders verantwoordelijkheid om op zijn/haar eigen gezondheid te letten maar ook die van de medemens.

  Hartelijk dank voor jullie medewerking.

  Met vriendelijke groet,

  Namens het bestuur van B.S.V. Boeimeer

  Richard Breedijk (voorzitter)

rfwbs-slide