• Ook dit jaar doet B.S.V. Boeimeer weer mee met de Rabo ClubSupport. Een mooie actie van de Rabobank waarmee leden van deze bank op hun favoriete lokale club kunnen stemmen.

  Elk Rabobank lid mag in totaal vijf stemmen verdelen onder hem of haar favoriete verenigingen en stichtingen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde club. Uiteraard hopen we weer op heel veel stemmen zodat we ook dit jaar een prachtig bedrag tegemoet kunnen zien.

  Waarom deze actie?

  De clubs en verenigingen van Nederland zijn ongelofelijk waardevol, omdat ze ons bij elkaar brengen. Daarom investeert Rabobank haar kennis, netwerk en een deel van de winst in clubs en verenigingen, zodat we met elkaar ons land – buurt voor buurt – sterker maken. Met Rabo ClubSupport beslissen leden mee via welke clubs en verenigingen een deel van het coöperatief dividend wordt geïnvesteerd in de lokale samenleving.

  Als Rabobank lid bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt.

  Stemmen

  Tussen 4 t/m 25 oktober kan er gestemd worden!

  Stemmen via de Rabo app gaat als volgt:

  1. Log in op de app Ga naar ‘zelf regelen’
  2. Vervolgens ‘lidmaatschap’
  3. Klik op de tegel ‘ClubSupport’ en vervolgens op de oranje knop ‘breng je stem uit’
  4. Hierna kunt u uw stem uitbrengen op GV Schipluiden!

  Heeft u een stemcode via de mail ontvangen? Voer deze dan hier https://www.rabo-clubsupport.nl/ in om te stemmen.

  Leden van de Rabobank, stem op GV Schipluiden en geef die 2 punten aan ons! We sparen dit jaar om de materialen die gebruikt worden bij de Work-Out en Sportfit 50+  te vernieuwen. Het gaat o.a. om nieuwe matjes, dumbells, elastieken, dus elke stem is welkom om deze doelstelling te halen.

  In november vinden de uitreikingen van de Rabo ClubSupport cheques plaats. Meer info over deze actie is te vinden op https://www.rabo-clubsupport.nl/

  Lid worden Rabobank

  Heeft u een rekening bij de Rabobank maar nog geen lid? U kunt op https://www.rabobank.nl/leden lid worden van de Rabobank en dan volgend jaar meedoen met deze leuke actie van de Rabobank! Maar sneller nog, lid worden kan ook via de Rabobank App. In de app ga je naar zelf regelen, lidmaatschap en wordt lid als je dat nog niet bent. Als U dan lid bent kunt U direct op ons stemmen!

rfwbs-slide