• Renovatie Kunstgrasveld Veld C

  Het huidige kunstgrasveld is versleten en aan vervanging toe. De kunstgrasmat wordt komende weken vervangen en voldoet het veld opnieuw aan de normen die de KNVB stelt aan kunstgrasvelden. De gemeente heeft een gerenommeerde en ervaren partij geselecteerd voor de uitvoering.

  Planning werkzaamheden

  De werkzaamheden duren ongeveer 6 weken. Het werk start in de week van 13 april 2020 en kan vanaf de laatste week van mei 2020 weer worden bespeeld afhankelijk van de maatregelen conform de landelijke richtlijnen m.b.t. het coronavirus.

  De aannemer start met de voorbereidingen en herstellen hekwerk. Daarna wordt de oude kunstgrasmat verwijderd en afgevoerd naar een recyclingbedrijf. Vervolgens wordt de nieuwe kunstgrasmat gelegd en de verdere afwerking zoals het plaatsen van kantplanken.

  Beperken overlast

  Aan- en afvoer van materiaal kan tijdelijk tot enige overlast leiden. Het werkverkeer rijdt via de Emerparklaan en Heksendans.

  De werkzaamheden worden conform de landelijk richtlijnen m.b.t. het coronavirus uitgevoerd. De planning is een momentopname, indien er capaciteitsproblemen ontstaan (bijvoorbeeld door ziekte) en/of problemen met leveranties aan het licht komen kan er mogelijk vertraging optreden. We kunnen hiervoor op dit moment geen 100% garantie afgeven en vragen wij uw begrip.

rfwbs-slide