• Robert Maaskant ambassadeur en adviseur Boeimeer Girls Soccer Academy!

    Robert Maaskant heeft zich als ambassadeur en adviseur verbonden aan de Boeimeer Girls Soccer Academy. Dit is de uitkomst van gesprekken die Richard Breedijk (voorzitter B.S.V. Boeimeer) afgelopen week met Maaskant heeft gehad.

    Daarnaast zal Maaskant aankomend seizoen ook daadwerkelijk op het trainingsveld van Sportcomplex Heksenwiel te vinden zijn. Met welke frequentie en regelmaat dat zal zijn is momenteel nog onderwerp van gesprek.

    Breedijk is erg blij met het enthousiasme wat vanaf het eerste contact bij Maaskant aanwezig is. "Dit is voor ons de bevestiging dat we op de goede weg zijn. Dat we bezig zijn om echt iets moois neer te zetten. Het is erg prettig dat we de kennis en ervaring van Maaskant aan boord hebben. Ik ben ervan overtuigd dat dat ons gaat helpen om dit verder uit te bouwen".

    Maaskant was in het verleden trainer bij onder andere RBC Roosendaal, Willem II, NAC Breda, Go Ahead Eagles en FC Groningen. Met RBC Roosendaal wist hij naar de Eredivisie te promoveren en met Willem II bereikte hij de finale van de KNVB beker. Verder heeft hij bij Almere City en NAC Breda ook de functie van Technisch Directeur bekleed.

rfwbs-slide