• Samen staan wij voor Boeimeer!

  Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 17 januari jl. zijn er maar liefst 4 nieuwe bestuursleden benoemd. Daarmee is het bestuur weer compleet en in staat om onze vereniging richting te geven.

  Aansluitend is het nieuwe bestuur afgelopen vrijdag bij elkaar gekomen. Tijdens die vergadering zijn allereerst de functies officiƫel verdeeld onder de nieuwe bestuursleden:

  Secretaris - Saskia Jongma Faber

  Penningmeester - Rob Zegers

  Bestuurslid Voetbalzaken - Tim Schoonenberg

  Bestuurslid Verenigingszaken - Paulo Trindade

  Vervolgens heeft er een verdeling plaatsgevonden van de 18(!) commissies die Boeimeer rijk is. De komende weken zullen in het teken staan van kennismakingsgesprekken van de bestuursleden met zijn/haar commissies. Vervolgens zullen wij het nieuwe organogram (schematisch overzicht van het bestuur en de commissies) via onze website met jullie delen.

  Het is natuurlijk allemaal nog heel pril maar de eerste voortekenen zijn positief. Zo kenmerkt het nieuwe bestuur zich als een groep vrijwilligers die gedreven, enthousiast, nieuwsgierig, creatief en innovatief is. Het is uiteraard zaak om dat vast te houden en in de toekomst te vertalen naar tastbare resultaten.

  Samen staan wij voor Boeimeer! Jij toch ook?

rfwbs-slide