• Sluiting kleedkamers en registratie bezoek kantine/terras

  Als bestuur houden we in het kader van het coronavirus de ontwikkelingen in Nederland, de regio en bij andere voetbalverenigingen nauwlettend in de gaten.

  Sluiting kleedkamers

  Deze ontwikkelingen hebben ons doen besluiten om als Boeimeer zijnde per direct en tot nader order geen gebruik meer te maken van onze kleedkamers. Dit omdat wij niet verantwoordelijk willen zijn voor besmettingen die aan ons complex gekoppeld kunnen worden en de bijbehorende consequenties. Dit besluit betekent automatisch dat wij en onze tegenstanders in sportkleding naar het sportcomplex komen en we na het sporten thuis douchen/verkleden.

  Registratie bezoek kantine/terras

  Vanaf 11 augustus 2020 moeten ook wij de aanwezigheid van onze gasten op het terras en in de kantine registreren. Ten behoeve van een eventueel noodzakelijk bron- en contactonderzoek door de GGD registreren wij graag jouw contactgegevens waaronder naam en telefoonnummer. Gasten registreren zich op vrijwillige basis. Graag bij ieder bezoek een nieuwe registratie zodat datum en tijd geregistreerd worden. Gegevens worden maximaal 14 dagen na registratie bewaard. Meer informatie omtrent de registratie vind je in onze kantine.

  Jouw en onze gezondheid staat op nummer één! Wij rekenen op je medewerking.

  Namens het bestuur van B.S.V. Boeimeer

  Richard Breedijk (Voorzitter)

rfwbs-slide