• Trainingsschema's 2023/2024 (laatste update: 15-12-2023)

    Hierbij het trainingsschema voor het seizoen 2023/2024. Het is ook dit jaar weer een hele puzzel geweest om elk team in te passen. Er is zoveel mogelijk rekening gehouden met de individuele wensen van elk team, maar in een enkel geval kan hier toch van afgeweken zijn omdat de puzzel anders niet te maken viel.

    Mocht je vragen hebben kun je die altijd stellen aan jeugd@boeimeer.nl. Hou er echter rekening mee dat wijzigingen aanbrengen heel lastig zo niet onmogelijk, is.

    Tot slot willen we er nog op wijzen dat de eindtijd in het schema ook echt de tijd is dat je het veld leeg moet hebben voor het volgende team. Dus niet op dat moment pas beginnen met het opruimen van de materialen en/of 'nog even' latje trappen of penalty's nemen. Andersom geldt ook dat je als team het veld pas betreedt als het je tijd is. Wel kan er, mits je de trainende teams niet hindert, begonnen worden met warmlopen rond het veld. Ook een rondo kan in overleg met de trainende teams op een beschikbare vrije ruimte uitgevoerd worden.

    Geef elkaar de ruimte waar mogelijk maar respecteer ook het schema zodat iedereen zijn toegewezen blok ten volle kan benutten.

    Tot slot: heel veel trainings- en wedstrijdplezier en een mooi sportief seizoen gewenst!

rfwbs-slide