• Update van de Jeugdcommissie

  Vanuit de jeugdcommissie willen we allereerst de hoop uitspreken dat het met alle spelers en hun familie goed gaat. Onwerkelijk was het dat ineens alle voetbalactiviteiten van Boeimeer stillagen: geen trainingen, geen wedstrijden, een lege kantine, lege velden. En dat eigenlijk op het moment dat het weer ons eindelijk weer goed gezind was en de regenperiode achter ons lag. Jammer!!

  Voor ons, leden van de jeugdcommissie, heeft het werk ook heel even stilgelegen. Inmiddels hebben wij onze werkzaamheden weer opgepakt. Dat betekent dat, zoals ieder jaar in deze periode, wij bezig zijn met de voorbereidingen van het seizoen 2020/2021.

  Met hoeveel teams moeten we rekening houden op de trainingsavonden en wedstrijddagen? Welke trainers/leiders gaan door? Voor welke teams moeten ouders benaderd worden om trainingen te geven? Welke spelers stoppen met voetballen bij Boeimeer? Welke invloeden zijn er op de teamindeling voor 2020/2021? Deze en diverse andere vragen proberen wij in deze periode te beantwoorden.

  Natuurlijk houden wij bij al onze werkzaamheden de nieuwe regels in acht. Gesprekken met trainers doen we telefonisch, vergaderingen plannen we en doen we vervolgens online waarbij iedereen thuis zit. Het is even wennen, maar ook op deze manier gaat het wel lukken.

  Wij missen de drukte op de velden en hopen dat er voor de zomervakantie nog voetbalactiviteiten mogen/zullen komen bij Boeimeer. Tot die tijd: Blijf gezond en blijf in beweging.

  Sportieve groet van de leden van de jeugdcommissie, Danielle, Dustley, Cindy en Saskia

   

rfwbs-slide