• Update van het Bestuur

  Beste ouders/verzorgers en leden,

  Sinds mijn vorige bericht is het ondertussen duidelijk geworden dat het seizoen 2019/2020 er op zit. Dit seizoen dus geen competitie meer, geen bekerwedstrijden, geen kampioenen maar ook geen degradanten. Dat betekent een abrupt maar toch ook wel verwacht einde. We zullen er, net als met het coronavirus, mee moeten leven.

  Het is nu zaak om vooruit te kijken, ons te richten op de toekomst en op aankomend seizoen. En in de tussentijd blijven onze financiƫn continue onderwerp van aandacht. De automatische incasso van het 4e kwartaal heeft ondertussen plaats gevonden. Tot op heden valt het aantal storneringen mee. Toch wil ik een ieder verzoeken om het 4e kwartaal alsnog te voldoen. Deze oproep is dus vooral bedoeld voor de leden waarvan de incasso is gestorneerd of voor de leden die geen gebruik maken van een automatische incasso en de contributie nog handmatig over moeten maken.

  Met het oog op de toekomst zie ik positieve ontwikkelingen. Zo is de jeugd commissie ook al druk bezig met de voorbereidingen (lees daarover in de update van de Jeugdcommissie) en kunnen we concluderen dat Boeimeer in trek is. Dan heb ik het over potentiele spelers of zelfs al daadwerkelijke aanmeldingen voor Zaterdag 1, Vrouwen 1 maar ook van nieuwe jeugdspelers. Tevens worden er met potentiele nieuwe stafleden gesprekken gevoerd maar timmert ook onze sponsorcommissie nog steeds aan de weg.

  Ook positief is dat er aankomende week gewoon wordt gestart met het vervangen van de toplaag van het C veld en dat aansluitend het B veld wordt gerenoveerd. Zoals eerder gezegd, bij de start van het seizoen 2020/2021 beschikken we over 4 uitstekende velden.

  Aan het einde van het seizoen 2020/2021 bestaat Boeimeer 100 jaar. Dat willen we uiteraard niet ongemerkt aan ons voorbij laten gaan. Het is dan ook nog steeds ons streven om dat jubileum op een gepaste manier te vieren. De betreffende commissie is dan ook druk bezig om het e.e.a. vorm te geven. Wanneer we daar meer over kunnen vertellen dan komen wij daar zeker op terug.

  Rest mij op dit moment niks anders dan jullie fijne paasdagen te wensen. Blijf gezond en blijf thuis ;-)

  Namens het bestuur,

  Richard Breedijk (Voorzitter B.S.V. Boeimeer)

rfwbs-slide