• Vacature lid accommodatie commissie

  BSV Boeimeer is steeds op zoek naar enthousiaste en proactieve mensen die ons team willen versterken. Vanwege het vertrek van twee zeer gewaardeerde, ervaren vrijwilligers zijn er per direct vacatures als lid van de Accommodatie commissie.

  Sportpark Heksenwiel is naast de thuishaven van BSV Boeimeer ook een belangrijk wedstrijd- en trainingscomplex voor alle jeugdteams van NAC Breda. Er wordt op verschillende sportieve niveaus gepresteerd hetgeen een dynamische omgeving creëert bij ons in de Haagse Beemden. Het zwaartepunt van al deze activiteiten ligt op de zaterdagen.


  Gezocht: lid Accommodatie commissie (circa 5 tot 7 uur per week*)

  Het betreft een publieke functie waarin je de lijnen uitzet voor een gezellige en sportieve voetbal zaterdag. Je kunt hierbij rekenen op ondersteuning door een aantal jeugdleden.

  Werkzaamheden:

  • Treedt op als gastheer/-vrouw op een wedstrijddag.  
  • Draagt zorg voor het speelklaar maken en houden van de velden.
  • Draagt zorg voor de indeling van de kleedkamers en schoonmaak van de kleedkamers.
  • Denkt mee aan het optimaliseren van het gebruik van onze accommodatie.
  • Denkt mee bij het opzetten van een onderhoudsschema voor zowel groot als klein onderhoud van de accommodatie.
  • Handhaaft en verbetert waar mogelijk de kwaliteit van de velden en de accommodatie.
  • Beheert en onderhoudt het sportcomplex in samenwerking met gemeentewerken en/of andere instanties die betrokken zijn bij het onderhoud van de accommodatie.


  * Het aantal uur per week is een tijdsindicatie en vindt altijd in overleg plaats. Meerdere leden in een commissie betekent minder tijdsinvestering per persoon.

  De functie vraagt om een flexibele instelling, goede communicatieve vaardigheden en voldoende organiserend vermogen. Je ontmoet en ontzorgt veel vrijwilligers en dankbare spelers, teamleiders en ouders met verschillende talenten. Voor deze functie bieden wij een vrijwilligersvergoeding aan.

  Boeimeer is trots op de prettige en veilige sfeer binnen de vereniging. Help jij mee aan het stroomlijnen van onze faciliteiten en een gastvrije omgeving? Bij voorkeur ontvangen wij meerdere kandidaten om de lange zaterdag te verdelen in een aantal shifts.

  Ben je geïnteresseerd?
  Heb jij interesse en ruimte om bij te dragen aan een gezellige voetbalzaterdag? Meld je dan aan via vrijwilligers@boeimeer.nl om de mogelijkheden te bespreken.

rfwbs-slide